HTML

Statika - statikai szakvélemény - statikus terv

Segítség azoknak, akik új ingatlan előtti vásárlásnál statikai szakvéleményt készíttetnének illetve akik falrepedésekkel, faláthelyezésekkel kapcsolatban szeretnének statikustól segítséget kapni.

Friss topikok

  • statikum: Szia Krisztián! Köszönöm a kiegészítéseket, természetesen az általad említett okok is jó példák a... (2010.11.23. 08:17) Falak repedései

Linkblog

Sürgős statikus szakvélemény készítése

2010.11.25. 16:53 statikum

Létrehoztunk egy szolgáltatást, amelyet a kereslet diktált: akár 24-48 órán belül elkészítjük a statikai szakvéleményt, mely otthonának esetleges statikai problémáira megadja a lehető leggyorsabb és laghatékonyabb megoldásokat.

Persze mindig olyan megoldásokat ajánlunk, melyek nem csak műszakilag, hanem anyagilag is jó megoldást jelentenek Önnek.

Új szolgáltatásunk ezen a honlapunkon érhető el:

www.statikus-szakvelemeny.hu

Itt tud regisztrálni, ha szeretne értesülni az időnként megjelenő akciókról (regisztráció után hozzáférést biztosítunk ingyenes tanulmányainkhoz is):

Statikus szakvélemény akciók

Ha olyanra van szüksége, ami nem szerepel honlapjainkon, írja meg nekünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://statikaiszakvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr802472915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása